2013-04-25 ? 16:47:00

villhaenankasåjävlafuckingmycket

Hallå där cameltoes.
Hade nationella idag igen, shit va läskigt det var då. Det attackerade mig ju nästan :S
Slutade iaf hyfsat tidigt så åkte hem till pappa för att hämta lite grejer och gick sen därifrån hem till mamma. Härligt väder ute så det var riktigt skönt att promenera och få friskluft. Naaaaaajs. Äntligen sol och värme liksom, nu längtar jag riktigt till sommarlovet och bara kunna njuta ute i solen med ankorna. Tänk vad kul att ha en anka liksom, bara gå runt på stan med den och bara "tja, jag och min anka bara går här och chillar". Nä nu vart jag ju värsta taggad på att skaffa en anka. Hm...
Anyway, see ya later ducks and humans :3

                          

2013-04-24 ? 12:55:36

Karamellsoppa

What is down?!
Jag har inte haft nååågot intressant att blogga om på hela veckan. Det enda "intressanta" är väl nationella som vi hade igår och ska ha imorgon igen, men det snackar ju typ alla om så ni vet nog redan om det. Jag tyckte iaf att det gick ganska bra ändå förutom på en del med någon dikt. Tror typ ingen i Sverige kunde den delen och kunde man dem frågorna har man förmodligen inget liv.
Aja, kul och träffa kompisarna igen efter ca 3 veckors tid. 
Men ha det gött alla så får vi väl se om jag bloggar mer imorgon, nästa vecka eller aldrig mer kanske? 
2013-04-20 ? 15:59:02

Gamla gubbar och tanter och jag ska bli en bäver

Tjenare.
Har idag ridit, gick väl sådär men kul att få rida i alla fall. Fick en häst som var trög, dryg och inte ville samarbeta. Snäll och söt var hon iaf. Efter ridningen (kl 1) åkte jag hem och skyndade mig att duscha och fixa mig för kl 2 skulle vi på kalas. Kände mig som en snabb sengångare i öknen! Det var Andreas som fyllde 30 och Sofie 26, gamlingar ;) börjar känna mig gammal ja, man blir ju liksom hela 17 år i december! Ehehe, nej då men vill faktiskt inte växa upp. Vill vara ung och pigg hela livet och aldrig bli gammal. Ska bli Peter pan.
Anyway, det var gott fika men orkade inte så mycket. Tur var väl det så man inte käkar ihjäl sig på fika.
Farmor skulle ta kort på hela familjen men Kasper ville annat, han skulle till lekstugan.
Men nu ska jag experimentera på mig själv och försöka bli odödlig eller en bäver. Ha det gött!

2013-04-19 ? 19:16:03

Ut och walka

Tjoho där!
Kom på att jag inte bloggat på ett tag (som vanligt liksom). Har vart på praktik och haft tunga dagar som bara flygit förbi. Sista dagen var idag. Det var som sagt ett väldigt tungt jobb då man fick bära tunga fodersäckar/lådor och massa annat. Fast det var tungt och så var det också kul och väldigt lärorikt. Lärt mig en massa.
Har även kommit igång med att gå ut och gå, gjorde det mycket förut men har sedan lagt ner det. Eftersom jag inte gillar att riktigt köra hårda träningspass frivilligt och så är ut och gå perfekt träning för mig. Kanske till och med börjar jogga, fast kanske inte, nu ska jag inte överanstränga mig alldelles ;p. Jag har även svårt för att träna utan musik, vill liksom vara inne i min egen bubbla när jag tränar och låta tankarna flyga åt alla möjliga håll. Har i stort sett varit av en typ "ensamvarg" i hela mitt liv. Har inte direkt haft så stora problem med att leka själv. Har faktiskt väldigt svårt för att vara med nån i en längre tid, måste få ha min tid i min lilla fina bubbla annars kan jag bli irriterad och lite arg nästan :S 
Men nu ska jag sluta skriva om töntiga lilla mig så ska väl jag försöka dra mig ut på en promenad. 
Adiós mis amigos finas! :3
2013-04-14 ? 13:36:12

Blå gurkor och vita tomater. What?? Eller vadå? Nä men pizza är ju ändå ganska gott

Hellu alla vackra varelser.
Har inte bloggat på ett tag, men ska försöka komma igång igen. Har iaf avklarat en vecka på praktiken, najs liksom. Nu är det redan söndag åh, fan vad tiden ska gå fort, alldeles för fort. Trodde jag hade tröttnat på godis också men icke sa Nicke, va åh köpte kexchoklad, salta bilar och energi dryck igår och har fortfarande kvar en massa. Godis går helt enkelt inte att tröttna på, det är AWESOME!
Har börjat målat också, så länge sen jag gjorde det men nu ska jag komma igång igen. Kom gärna med förslag på vad jag ska göra!
Nu ska jag iaf gosa ner mig med en katt och kexchoklad :3
Bjuder på lite bilder från veckan.
¡Adios mi amigos!

2013-04-10 ? 21:25:38

Praktiken

Tjenare folks.
Har som sagt praktik nu i två veckor. Fick en ganska så awesome lapp där det stod "praktikant" på första dagen. Hade lov en vecka innan också så saknar mah buddies :/
Får väl se om dom vill träffa mig någon vacker dag.
Annars får jag trösta mig med godis, eller något annat. Tro det eller ej men efter påsk är jag väldigt trött på godis. Istället har jag gett mig in på kakor, mumsigt liksom! Men varför ska det vara så onyttigt?? Måste ju träna mer om jag ska fortsätta äta kakor såhär :( jobbigt med träning, orkar inte, inte kul alls. Tur att man går mycket och lyfter tunga vikter på praktiken. Ridningen börjar på lördag också (wihooo). Längtar väldigt mycket efter att krama om en mysig och gosig liten ponny :3
Ha en bra dag alla mysiga marshmallows! :3

2013-04-06 ? 22:17:00

Mätt som en sengångare på is

Tjohoo på er som fortfarande läser bloggen min!
Känns lite tyst och tomt här på bloggen ibland. Får väl skylla mig själv lite också som inte bloggar regelbundet. ANYWAY! Jag har faktiskt vart på ett kalas idag och fick mitt absoluta favorit kött, tjälknöl. Det är så mumsigt som en mums mums på sommaren. Efterrätten bestod av chokladbollar, tårta och andra kakor jag inte har en jävla aning om vad dom heter. Goda var dom iaf!
På måndag har man praktik också, söders zoo, ska jobba från 9-15 men bussarna passar inte när jag börjar så ska fråga om jag får börja 8.30 eller strax efter 9 istället. Vet inte varför men har värsta ångesten över att jag måste göra matlåda varje dag typ :S ingen som har lust att gå på donken nån dag?
Gud vad jag längtar till sommaren, men det gör väl nästan alla. Förutom min låtsas kompis Schmuel, han gillar hösten för då är det den bästa tiden att tämja snöleoparder och lära dom jonglera.
Wohoo, jag är en kamel!
Bye my little flower sloth with green cat pyjamas :3
(Bered er på random bilder)

2013-04-04 ? 19:47:18

MeMyself&I

Hallå där kött och blåbär.
Idag har Sofia liksom tagit en massa kort på endast mig. Kände mig som värsta kändisen och super modellen. Hon hade med sig sin kamera som är typ tusen gånger bättre än min (tycker iaf jag). Tog dem flesta bilderna ute då vi passade på ta en promenad. Jag hade en väldigt trevlig konversation med hatten och skällde ut en vattenpöl som hade lagt sig mitt i vägen där vi gick (DAMN YOU VATTENPÖL!). Först när vi kom ute var det hyffsat soligt men när vi sen kom en bit vart det kallt och molnigt så mina coola brillor jag hade med mig var ganska värdelösa. Vi hade kul ändå och vi tänkte inte låta vädret hindra oss.
I tisdags var vi som sagt på bio, du gör mig galen (nej det gör du inte men filmen hette så), den var bra och så. bra skådespelare som var med iaf. Någon annan som sett filmen? Vad tyckte du om den isf?
Igår var vi och bowlade med pappa och Annlo. Jag och Sofia förlorade men vi var coola ändå. Kanske inte lika coola som elitbowlaren som gjorde snygga moves med bowlingklotet på banan precis bredvid oss. Jag lyckades på något sett tappa töjningen så den flög ut i rännan en bit. Men elitbowlaren var så snäll så han gick ut och hämtade det åt mig när vi inte visste hur vi skulle göra och jag nästan fick panik. 
Nu ska vi njuta av våran sista kväll tillsammans för imorgon åker muppen hem till Sollefteå igen :(
Vi ses era fina, gulliga, söta cameltoes! :3
 ^Nya profilbilden liksom;)^
 
2013-04-02 ? 17:51:26

Biobiobio

Hallå där församling, eller kameler.
Ska på bio idag med bästa vän, "du gör mig galen". Verkar väldigt bra när man såg trailern iaf. Ska käka på donken innan också, najs liksom :3
Imorse hände något ovanligt, vi gick upp kl 8!! OMG liksom, hur ofta händer det oss typ?!! :S men var ju tvungen att gå upp så tidigt om vi skulle få skjuts till Valbo, shoppade en massa grejor. Kom sedan hem redan vid kl 13-14 tror jag. Så härligt liksom att ha hunnit gjort så mycket och fortfarande ha nästan hela dagen framför sig!
Aja, känns som ett väldigt bra lov det här iaf.
See ya turtles and ducks, maybe camels och vafan börjar jag skriva på engelska liksom...