2014-01-31 ? 20:23:40

Fooood

Halloooo.
Kollar på fångarna på fortet, så tråkigt program egentligen. Finns dock inget annat att kolla på, inget jag gillar iaf. Är sjukt sugen på chips men har ingenting hemma. Kommer dö. Kan ingen komma med chips åt mig, pls! 
Eller kinamat, gu vad gott... Omg snälla sluta. Varför är jag så sugen på allt för. 
Hjolp!



2014-01-30 ? 20:06:00

Saknar min fina<3

 
 
2014-01-29 ? 19:57:10

Jaså

Vad ska jag säga? Börjar få världens utväxt men har verligen ingen ork att färga håret. Blev skitsugen på te, bara för det. Orkar dock inte hämta, orkar ingenting. Är lat. Försökte gosa med Snickers men hon ville hellre leka med mitt ridspö (som är typ bästa leksaken enligt henne??). Tvingade henne att gosa med mig och ett tag gick det bra, tills en annan katt fick något jävla ryck och sprang med världens fart ut ur rummet. Då stack hon efter. Katter är fula. Min tanke med den här kvällen var att spela sims och träna inför ett idrottsprov. Har inte gjort något utav delarna än. Vill fortfarande ha te, tror jag skickar sms till lillsyrran så får hon fixa åt mig. Hon kanske kan få spela sims om hon gör det (men bara kanske). Det är mycket man borde göra i världen, men det orkar inte jag med. Är fullt upptagen med att sova och försöka att inte frysa. Mm... Te. Muffins och te, det skulle göra min dag. Någon som orkar fixa? Förmodligen inte. Nä men ska väl sluta här, vi kanske ses om några dar, en vecka eller i ett annat liv. Vill fortfarande vara en sköldpadda...
Ciao!
 
 
 
 
 
2014-01-22 ? 11:53:46

Morsning korsning

Yo people! 
Händer och fötter? Matte är svårt, fml.

Mah cats.
2014-01-14 ? 22:13:44

Tufftuff

Heyy... Var hemma idag, skulle haft praktik men orkade verkligen inte. Mådde illa hela morgonen och halsen har krånglat hela dagen. Not fun, no no. 
Igårkväll åkte vi till Skutskär och lämnade katten. Kommer sakna henne, så fin och go. Men hon kommer få det bra på nya stället, om inte bättre. 
Well well, hur går det för er amigos? Hur mår ni? Lever ni? Har ni ätit era grönsaker? 
Nu ska jag dricka mitt té (som förmodligen är kallt nu). See you later, maybe.





2014-01-11 ? 17:53:08

Finis hästis

Hade ridning idag, inte ridit på hur länge som helst känns det som. Det var typ 1½ månad sen. Fick snällaste och gulligaste hästen och han var jätteduktig. En säker häst men väldigt stark när han väl fått galopperat (han blir en helt annan häst). Vi skulle galoppera på ena långsidan i ridhuset över en bom och sen skulle vi trava resten. Det var väldigt svårt att få han lugn i traven när han hade galopperat. Fick göra några volter och hålla emot jättemycket så han skulle få lagom takt in mot bommen. Det gick bra dem flesta gångerna men ibland kom vi in lite fel.
Efter ett tag skulle vi rida över 3 bommar. Då red vi en och en. Tycker det är bättre utifall man skulle råka springa in i en häst framför som inte är lika snabb som den andra. Det gick i alla fall hur bra som helst och han var jätteduktig och fin i galoppen. Travade några volter innan så jag kunde få lite mer kontroll på han. Skulle lätt kunna köpa honom, om inte annat sno han. 
Det kändes som en bra ridlektion. Med tanke på att det inte gick så bra på dem innan. Innan har jag mest fått jobbiga och mer krävande hästar. En utav dem var ny och var inte så duktig på allt och en annan skenar och bockar om man inte är bestämd nog. 
Aja, nu sitter jag inne på mitt rum invirad i mysigaste filten. Är helt slut, vet ej varför. 
See ya later bitches.
 
 
 
 
 
Fick tyvärr inte några bra bilder när jag red...
 
2014-01-03 ? 15:10:00

Låten

 
 
Underbar och härlig låt.
2014-01-02 ? 20:07:26

Hej

What is up? What is down? What is life?