2013-12-16 ? 11:18:03

ATM

 
 
 
2013-12-14 ? 21:14:56

Valbo

Hola amigos.
Har äntligen varit och köpt julklappar. Nästan klar, bara några få kvar. Var till Valbo idag och shoppade en massa, har knappt pengar kvar tror jag. Gick runt med Evelina och Johanna. Tänkte köpa nå kläder till mig också, typ leggings och stickad tröja men hittar ingenting. Ser ju förfan folk med stickade tröjor hela tiden men sjölv hittar jag INGENTING. Aja, köpte shortchaps och ridvantar som blir skönt nu till vintern.
Tänkte nu försöka mig på att plugga till biologiprovet samt matteprovet om jag hinner. Så om någon är duktig på något utav ämnena så får ni gärna hjälpa till. 
Ciao!
 
 
 
 
 
2013-12-13 ? 22:19:02

Lucia

Hejsan people. 
Idag är det lucia och fredag den 13:de, om ni inte redan visste det alltså. Fick lussebulle, pepparkakor och julmust i skolan på morgonen. Perfekt frukost alltså, love it! Precis kollat på lejonkungen 2 och sitter nu och myser i min fleece. Älskar lejonkungen, älskar disney. Så underbara filmer.
Tänkte åka till Valbo imorgon om någon har lust att följa med? Nej? Okej... *cries in a corner*
Saknar ridningen btw. Inte ridit på hur länge som helst känns det som. Inte haft någon bra ridlektion på flera månader i alla fall. Haft världens otur med hästarna och inte känt mig så bra. Hoppas på att det går bättre sen när det kommer igång. 
Ha en fortsatt olycklig dag med full av otur. Bye bye, bitches!
 
 
 
 
 
2013-12-12 ? 19:33:00

Wake me if you're out there

Min egna ängel <3
 "I guarantee there are angels around your vicinity"
2013-12-12 ? 13:21:21

Majs

 
Hello allt folk.
Har inte så mycket att berätta. Jag gillar majs, typ. Gillar ni majs? Visste ni att kroppen inte kan ta upp majs? Om man inte tuggar majsen riktigt så bajsar man ut dem hela. Kom ihåg det gott folk, TUGGA MAJSEN ORDENTLIGT. 
Jag är beroende av katter också, men det visste ni säkert.
Adios mi amigos!
 
 
 
2013-12-10 ? 15:00:00

Dagens selfie

So pretty!
 
2013-12-09 ? 18:36:39

School <3333

Bonjour folket!
Idag känner jag att jag har varit produktiv och verkligen tagit vara på den här dagen. Är klar med allt i skolan och känner mig inte alls stressad för alla prov och inlämningar. Nej, nej, det ska bli riktigt kul faktiskt och få se hur allt går och om man verkligen har fattat allting när vi får för lite tid på lektionerna. *host host*.
Jag var inte alls sarkastisk (jo det var jag för er som inte fattade).
Anyway, får väl kämpa mig igenom allt men känns inte så kul att man bara kan satsa på E (godkänt) för att man har så många andra grejer att göra att man helt enkelt inte har tid att fokusera på dem högre kriterierna. När jag väl får många uppgifter/prov och blir stressad stänger min hjärna ner och jag kan verkligen inte fokusera på det jag håller på med och sover dåligt på nätterna, vilket leder till att jag inte orkar hålla igång riktigt i skolan.
Läser någon fortfarande? Damn... Guldkamel till den som verkligen orkar läsa. 
So long camellovers!
Ni får bilder på mig som liten, har tyvärr inga nya bilder (=för irriterad för att orka fixa).
 
2013-12-08 ? 00:29:06

Youtube

Hello ma darlings.
Har spenderat kvällen med att snacka på skype med Sofia. Bestämde mig för att utforska youtube och hittat saker jag önskar att jag aldrig kollat på. Hittade en del roliga saker också. Tänkte dela med mig med en del klipp som jag hittade. 
Enjoy!
 
 
 
 
  
2013-12-06 ? 16:30:00

Låten just nu

 
Underbar låt. Älskar Bastille över huvurtaget och älskar den här låten :)
2013-12-04 ? 19:17:41

Tomatoes

Hola amigos! 
Fick vara lite forever alone i skolan idag. Amanda och Evelina var båda sjuka så det var ju kul. Tur att man har bra klasskompisar så man hade några andra att vara med iaf. Alla verkar bli sjuka nu, bara ingen smittar mig. För mycket i skolan för att man ska kunna vara sjuk. Dagen blev inte bättre av att det inte blir någon ridning för ens v.2. Hästarna har fått någon infektion så det var ju kul... Nope. Well, well. Bara hoppas att det blir bättre.
Saknar alla små dryga och jävliga kattungar, dem är alla borta och skönt är väl det. Söt är de men dem måste ju nästan ha någon koppling till djävulen så jobbiga som de är. Nu ska jag iaf dricka te och hoppas livet blir mer som Nalle Puhs. Han har fan ett chill liv, bara äter honung hela tiden.
So long suckers, farewell, adjö, adios, byebye!
 
2013-12-02 ? 20:20:11

Låten just nu

 
Låten har även varit en favorit tidigare men var ett tag sen jag lyssnade på den. Har nu börjat lyssnat på den igen. Inte bara den här låten som är bra, flera låtar med Slightly Stoopid är väldigt bra. Skulle rekommendera artisten till den som gillar lite mer chill musik sådär :)
 
2013-12-02 ? 13:04:29

Idag är det min födelsedag!

 
Idag är jag 17 år. Känner mig yngre. Som ett barn för att vara exakt. Men det är jag väl, eller? Jag har fått en morgonrock, smink, hårsprej, biopresentkort, pengar och en super mega awesome fläta av Evelina