2013-01-31 ? 17:51:57

iPhone 4s

Hejsan alla söta läsare.
Fick en iPhone 4s av mamma igår, wohooo!! :D fick titta på film i skolan idag också, The day after tomorrow, sett den för många gånger för att den ska vara bra så blev en ganska trist lektion. Blev iaf lite roligare med min nya iPhone ;) ingenting mer intressant att säga så bjuder väl på lite bilder.
Hej svejs så länge:3

2013-01-30 ? 11:50:54

Skaffat kik

hallå där kött och blåbär. Som ni ser på rubriken har jag skaffat kik, så ja... Skriv till mig på kik om ni har lust/tråkigt/roligt eller när som helst helt enkelt! :] Jag heter "Tildohammed".
Nu till nåt helt annat. Haft matte och engelska idag, snart ska vi ha projekt. Känns jobbigt att komma tillbaks till skolan, iaf till matten. Fattade typ ingenting då dem andra hade börjat på ett nytt kapitel.
Aja, ska inte tråka ut er allt för mycket med all text.
See ya later! :3
 
2013-01-29 ? 09:25:53

I'm back bitches!

Rubriken säger allt! jag är tillbaka från Egypten och det enda jag saknat är svenska köttbullar och korv med bröd :3
Nu sitter jag iaf på lektion med mina efterlängtade kompisar. Men nu ska inte skriva ett onödigt långt inlägg utan låta er få njuta av resten av eran äckeldag :))
Har det hänt något spännande eller äckeltråkigt medans jag varit borta eller? TELL ME!
See ya bitches!
2013-01-20 ? 16:47:35

Wiho!

Hallå där alla söta läsare! 
Har precis tagit en lång varm dusch c:
Träningsvärken har blivit värre, kunde knappt kliva upp ur sängen imorse. Tror idrottsläraren gillar att tortera oss eller nåt. Anyway, nu är det inte ens en dag kvar tills vi ska åka, nu kan man räkna timmar! yay! :D lite nervös över flygningen bara men det går nog bra (hoppas jag). Kommer sakna alla kompisar och så när jag är borta, men kommer definitivt inte sakna kylan och snön.
Har tyvärr ätit upp mitt godis så har ingenting att äta i bilen på väg ner till Arlanda, kan bara hoppas på att jag överlever! 
Men hej svejs så länge så hörs vi om en vecka eller så om jag inte bloggar nå mer! :3
Känner mig så snygg när jag är nyduschad! 
2013-01-19 ? 13:40:14

härliga träningsvärk!

Hallå där allihopa!
Igår käkade jag hos farmor, portestek (tror jag) med potatis, riktigt gott va det.
när jag kom hem började jag packa i resväskan och käkade mer godis, mums! Vart sen skittrött och tvingade mig själv till sängen vid typ halv elva. Tror jag var helt slut efter idrotten, hade cirkelfys med en väldigt jobbig person som "pushade" oss hela tiden fast man knappt orkade resa sig upp ens. Så nu har den härliga träningsvärken hälsat på och har ingen tanke på att åka iväg den närmsta tiden (wihoo!). Kan knappt sträcka ut vänstra armen på grund av träningsvärken, vet ej varför just vänstra armen, men kanske för att den är svagare än högra då jag har en skruv i den vänstra. Gillar ej den där skruven just nu ... Aja, nu ska jag sluta klaga gott folk och försöka packa lite till.
Hej svejs så länge :3
 
2013-01-18 ? 16:42:53

Snart så!

hallå där kött och blåbär!
Sitter och käkar godis, äntligen!!! Har längtat efter godis typ hela veckan nu, så jävla gott. Idag var det sista dagen i skolan innan man åker iväg, skönt att få en paus i allt pluggande (bloggen, facebook mm). hehehe... kommer dock sakna alla vänner och alla söta djuren :3 På måndag åker jag iaf (wohoo!), ska bli riktigt kul att få se alla kameler där nere! ;) ska sola så mycket jag kan så man blir brun tills man kommer hem till alla blekfisar :D Sista skollunchen på typ en och en halv vecka va riktigt god också. Kottledrad med rotfrukter och bearnaisesås, till efterätt, vit chokladmousse med krossade kakor på, yummy! :]
Men vi får väl se om jag gör något tidsinställt inlägg eller så. 
men men, see ya later alligators! :3
saknar sommaren ...
2013-01-17 ? 19:37:27

Mobil inlägg

men tjenare allihopa! hur mår alla??
bloggar från mobilen för första gången, hoppas jag gör rätt. Men det märker man väl ;) är inte hungrig nu iaf, blev dock inget maxmål :/ får ta och köpa det någon annan dag, nån som hakar på? :) Tyvärr är jag fortfarande jätte godis sugen, ska köpa godis imorgon, köper nog på godistajm som vanligt, dom är bäst! ;) min dröm är nog att kunna äta hur mycket godis som helst helt gratis och utan att lägga på sig för många kilon! men det är nog dem flestas dröm. Nä nu får jag sluta drömma om godis! får tänka på ett land där grisar flyger, nissar som sjunger Marilyn Manson låtar och alver som käkar falukorv!
hehehe... hej svejs så länge! :3(lägger upp lite random bilder från mobilen)








2013-01-17 ? 12:04:45

Små pysslingar och Shakira låtar!

YO!
Sitter och drömmer om mat nu efter lunch. Älskar typ mat och nu är jag så j*vla sugen på ett maxmål, hade vart så perfekt med det nu! :O
Godis är jag också väldigt sugen på, så längesen jag åt lösgodis nu :] Aja, ska ha projekt nu. Blir väl att drömma sig till ett land där allting är möjligt, förmodligen blir det väl någonstans där man kan äta maxmål och godis helt gratis (utan att lägga på sig onödigt fett) och dricka te med små pysslingar som sjunger på Shakira låtar. Det landet skulle iaf jag vilja bo i ;)
Hej svejs så länge :3
2013-01-16 ? 11:35:36

meningslös rubrik till ett meningslöst inlägg!

Hallå där fina blåbär!
Har egentligen ingenting att skriva om, så skriver ett meningslöst inlägg. Sitter med Evelina och Amanda och ska snart ha projekt, vi alla sitter och bloggar medans vi väntar. Nu ska jag ta min fina sengångare till godisland och sega mig genom lektionen! Någon som har förslag på vad man kan blogga om förresten? kom gärna med förslag!
Åker till Egypten på måndag också, kommer då inte kunna blogga på en vecka :/
Aja, bloggar väl lite mer senare om något kul :))
hej svejs så länge! :3
vi borde bli topp modeller!
2013-01-15 ? 11:52:09

Hundkunskap!

Hallå där kött och blåbär!
Tänkte skriva lite om sinnesorgan, bukspotskörtlar och kanske lite om njurar.
Sinnesorgan finns i sinnet men vi har inget sinne så det finns inga sinnesorgan, det är en myt som folk hittade på för dem hade inga rosa elefanter som kunde hoppa rep genom kina.
Bukspotskörtlar är nånting som finns i kroppen. Det är ett hem åt alla små dvärgar, dem sitter där i och spottar, käkar falukorv och dansar rumba.
Njurar kan jag egentligen ingenting om men tror det är små drakar som sprutar godis och som gillar att tvinga folk att dansa tango medans dem viftar med en flagg och ropar "MORF KOM OCH HJÄLP OSS".
Aja, nu ska jag ha hundkunskap snart :]
See ya!
2013-01-14 ? 20:06:27

Kylan är inte direkt min grej ...

hellu alla söta läsare! Lyssnar på Marilyn Manson och chillar. Vart ungefär som jag trodde att det skulle bli när jag kom hem, härligt! :) nu är det en vecka kvar tills man är i Egypten, längtar som fan! orkar inte med kylan här i Sverige. Ska fan flytta utomlands sen i livet, till typ Afrika eller nåt. Någon som hakar på eller? ;) tänkte typ Sydafrika, Kenya eller nåt sånt, bara det är varmare. Fast det får då inte vara för varmt heller, fast det kanske man vänjer sig vid, hoppas jag! :)) Aja, säg till om ni vill haka på om man flyttar till Afrika (eller något annat land) senare i livet :] 
Hej svejs så länge! :3
 
Älskar den här bilden på MM!
2013-01-14 ? 10:33:52

Kameler named Bengalill!

TODAY!
hahaha! vet inte riktigt vad jag menar själv men är ganska lycklig just nu och är lite trött, hehehe :]
anyway, sitter med Amanda och Evelina och hungrar ihjäl, måste gå en bit för att komma till heartbreak också. Orkar inte, det är svinkallt ute och är skittrött. Gjorde en bloggrape för Evelina, hehehe, inte bra att lämna datorn på med bloggen uppe ;)
Idag blir det nog bara chill när jag kommer hem, orkar inte göra så mycket. Ska nog drömma mig bort att jag rider på vackra kameler som är röd prickiga och grön randiga och alla heter Bengalill, trevligt trevligt!
men nu borde jag kanske fortsätta jobba ;)
hej svejs så länge! :3
2013-01-13 ? 22:51:38

hm...

hallå där alla fula blåbär! hehehe... klockan är snart 23 och jag borde men kan inte sova. Imorgon har man projekt HELA dan så det är ingen bra dag att vara trött :/ fast sen så har jag ju inte ens försökt att sova men ändå ;)
aja... va hos farmor idag, typ hela släkten (på pappas sida) var där. Vi hade nånting med att min gammelmorfar (eller nåt sånt) skulle ha fyllt 100 år så vi åt mat, fikade och dom pratade om gamla minnen och läste gamla dagböcker och sånt. Lite tråkigt då jag inte ens typ visste vilka personerna va som dom pratade om så jag satt mest med min mobil och busade lite med småkusinerna. Efter det åkte jag med Sofie hem till henne då vi skulle spela lite Wii. Men innan det så kom det över någon kompis till henne och hennes barn, Kasper (min tremänning) och det andra barnet (Elina) lekte tillsammans medans vi andra pratade lite, trevligt! :) när jag senare kom hem tog jag ett efterlängtat bad med massor av skum, härligt! :)
Nu ska jag försöka sova, hej svejs så länge! :3
2013-01-12 ? 15:34:23

Jag är duktig!

hehehe... känner mig så duktig, gick från pappa (hille) till mamma (björke), tog typ 40-50 minuter. Gå ut och gå är väldigt underskattat, så himla skönt att bara gå ut och gå och sen komma in och göra typ varm choklad :))
bakade kladdkaka idag också , vart så himla god! känner mig stolt! men nu ska jag fortsätta kolla på Grey's Anatomy (har blivit beroende av den serien), så himla spännande nu ;) vad tycker ni om min nya header förresten? kommentera gärna! :))
hej svejs så länge alla söta läsare! :3
2013-01-11 ? 23:15:46

Love it!

 förmodligen den roligaste videon jag sett på länge!
2013-01-11 ? 21:20:14

Sune i Grekland

hallå hallå alla kära läsare!
har precis kommit hem från bio med pappa och Ann-louise, Sune i Grekland. Var väl helt okej men ingen direkt film jag skulle betala för (blev bjuden idag). Det var inte dem vanliga som brukar spela i dom andra Sune så det va lite konstigt det med. aja, nu ska jag drömma mig bort medans jag väntar på att bästavän ska logga in på skype. Ska fortsätta min dröm om godislandet bland molnen med mina rosa elefanter :3 köpte inge godis idag heller, känns lite dumt av mig nu när jag tänker på det :c får väl ta och kolla om jag hittar något annat, popcorn kanske! :] 
men hej svejs så länge så ska jag rota igenom huset om jag hittar nåt ;3
 
2013-01-11 ? 09:53:36

Snöstorm

Nä nu blir jag arg! varför måste det komma mer snö när det vi hade var så bra ... kom för sent till skolan eftersom 195 hade fastnat i en rondell så våran buss inte kom förbi. Då fick busschaffören ta en helt annan väg för att komma till stan. Aja, sitter på engelskan och chillar, lektionen slutar snart och då är det lunch. Så himla hungrig och det är ju fredag och då brukar det jämt vara god mat och efterrätt. Ibland känns det så skönt att man får mat på heartbreak ;) inte så stor variation på mat dock, men men, kakor varje dag och efterrätt på fredagar väger upp det hela :D
nu ska jag fortsätta med min otursdag, hej svejs så länge! :3
en random blid på min fina Snickers :]
2013-01-10 ? 13:31:13

Ett renrasigt helvete

hallå där. Har precis kollat på en film/dokumentär, "ett renrasigt helvete". den handlade om hundar som har hälsoproblem men folk fortsätter att avla på dom för att dom ska vara fina och man ska kunna ha dom till utställning. Världen är galen! Aja, idag blir det nog en ganska chill dag. Ska på kalas ikväll, bror fyller år och sen sova. så jävla trött :(
men men, hej svejs så länge ((:
 
2013-01-09 ? 19:42:55

uppfriskande!

Hallå där alla glada, och sura :D 
har precis varit ute på promenad, kallt men väldigt uppfriskande. Bara jag som tycker det är härligare att gå ut och gå när det är mörkt ute? då är det inte lika mycket folk ute och man hamnar i sin egna lilla värld. Man tänker sig bort att man rider på rosa elefanter till blåa fluffiga moln som är gjorda av sockervadd. Man hamnar i ett land där allt är möjligt och där det finns massor av godis, yummy! ja, jag är väldigt godissugen just nu ;) 
aja, bjuder på lite random bilder jag tyckte va söta:]
see ya later! :3
2013-01-08 ? 14:14:03

gick ju bra det här

Ja men det här med att gå upp tidigt tills skolan börjar, det gick då inte så bra. Hade ställt alarm kl 10 men istället för att klicka på snooze hade jag stängt av alarmet. vaknade kl13 istället, skit också! kommer vara som en zombie imorgon i skolan :/ aja, ska bli kul att träffa kompisarna och djuren igen :3
nu sitter jag här nyduschad och funderar på att kolla på film, men vilken? några förslag?? :)
hej svejs så länge! :3
(bjuder på lite bilder på mig, jag är så pretty)
2013-01-07 ? 22:16:13

Soon...

hejsan på er alla fule fan!
hoppas ni haft en tråkig och händelselös dag, det har iaf jag haft, typ. :]
Gick upp kl 1 idag, måste skärpa till mig nu när skolan börjar på onsdag. Hur nu jag ska lyckas med det har jag ingen aning :/ fick smoothie idag till frukost (lunch), så j*vla gott! ;) har inte gjort något speciellt under dagen, åkte och vaccinerade mig kl18 och sen åkte vi och hälsade på treligt folk i Forsbacka :) åker till Egypten om två veckor, ska bli så himla skönt att slippa kalla äckliga Sverige! Känn er avundsjuka! ;) 
har aldrig varit till Egypten men hoppas på att det är bra där. Någon som varit där? kanske vill ge lite tips om hur det är där nere? :)
Saknar skolan lite, iaf alla kompisar och djuren. Projekt och matte kan jag gärna hoppa över ;) hehehe... 
kommentera gärna något roligt/tråkigt ni har gjort under lovet :3 Godnatt på er! 
 
ser härligt ut ;)
lite bilder från skolan!
 
2013-01-06 ? 16:47:38

juppjupp

¡Hola!
Blev en ganska chill dag idag. Var tvungen att gå upp kl 12 idag (jobbigt), kroppen orkade knappt bära mig då man är van med att gå upp typ 2 varje dag den här veckan. Åkte och handlade med mamma och hämtade lillasyrran hos hennes farmor. hon hade spenderat natten där då vi inte hade nå vatten här hemma på helda dan igår. Dom hade tydligen kapat nån vatten ledning så hela björke och oppala var utan vatten, kändes väldigt hemskt att inte kunna duscha :( aja, den kom tillbaka igår kväll så fick duscha sent igår istället. Har även spenderat lite tid åt att läsa en bok, den långa vägen ut ur helvetet av Marilyn Manson. Hittils är den skit bra och svår att lägga ifrån sig och hoppas att den fortsätter att vara lika spännande hela tiden :)) Han fyllde år igår också, grattis till han i efterskott ;)
ska väl fortsätta att läsa på den nu, fast vill inte att den ska ta slut så fort bara ;)
hej svejs så länge!
2013-01-05 ? 15:43:28

2013

hallåhallå! förlåt för inget bloggande på över 2 veckor, god jul och gott nytt år i efterskott iaf :D
har haft ganska fullt upp, var i Söderhamn på julen och hade ingen direkt tillgång till en dator och har inte riktigt orkat satt mig vid datorn. sen hade frugan åkt ner ända från Sollefteå och sovit hos mig från jul tills igår typ :) saknar henne redan :((
julen var iaf awesome och fick grymma julklappar! massor med pengar, godis, kläder och massa annat.
jag och frugan var själv i typ en vecka hos mamma, tog hand om katterna medans mamma var nere i Eskilstuna. över nyår gjorde vi inte så mycket, vi gjorde god mat och tittade på fyrverkerier. jag började mitt år med magsjuka! bättre start på året hade man inte kunnat tänkt sig ;) som tur var hade man en fruga som går vård och omsorg som tog hand om mig! :3 tack kära du! 
men ska väl inte skriva så mycket mer nu, bjuder på lite random bilder dom senaste veckorna. Ciao! :3