2014-02-23 ? 11:31:29

Råttan

Hello my friends and slaves. 
Sitter just nu i Söderhamn hos faster. Leker med råttan Vilja, så söt men blir ju aldrig trött den jäveln. Idag kl. 13 ska jag bänka mig framför tvn iaf, då är det OS final i hockey och det står mellan Sverige - Kanada. Go Kanada! Jk, Sverige är bäst. 
Anyway, googla turtles and enjoy, tacka mig senare. Mitt mål i livet är väl att bli en sköldpadda ridandes på en kamel mot horisonten för att aldrig återvända. 
#jagärenensamsköldpaddamotvärlden


2014-02-21 ? 14:13:44

Usch

Jag nyser av choklad. Så hemskt. Jag dör. Försöker arbeta på svenskan men läraren är utomlands och har ingen annan som kan hjälpa. Evelina är bara kompis med Amanda för hennes sudd. Mitt liv är amazeballs.
Tack och godnatt. Smurf, nöff, poop is usch. 
 
 
 
Dör så söt han är <3
2014-02-07 ? 13:24:28

Skrivmaskin

Det är inte jag det. 
Evelina tycker jag är en man. EN SNYGG MAN! Omg ska haffa.
 
Typ såhär
 
 
2014-02-03 ? 14:45:05

Piercing

Bytte min ögonbrynspiercing nyss. Den nya är väl sådär, tänkte köpa en annan sen och även köpa en ny töjning. Inte riktigt säker på vad jag vill ha än eller hur mycket den får kosta. Vill inte lägga ner allt för mycket pengar på piercing liksom. På fredag åker jag till Sollefteå för att träffa Sofia. Fan vad jag saknat den muppen. Behöver verkligen träffa henne. Missar dock ridningen, men det är det värt i det här läget. 
Peace out folks!
 
 
 
 
 
 
 
2014-02-02 ? 17:35:34

Ridning

Tjenare people!
Idag har jag slappat, slöat, chillat, latat mig, whatever... Igår hade jag ridning och fick typ finaste och goaste hästen igen. Gick väldigt bra faktiskt. Han är så stark och pigg av sig så det är svårt att få ner han i ett lugnt och bra tempo. Men när man väl får han samlad är han jätteduktig och fin. Fick göra några volter lite då och då. Dels på grund av att han travade fram för snabbt och dels för att han kom för nära andra hästar som red framför när han var för snabb. När vi kom in i stallet och jag skulle sadla av honom, var han genomblöt av svett och det rykte om han.
Vi stannade kvar en stund i stallet eftersom Wilma skulle rida senare. Det gick bra för henne också. Fick hjälpa henne med en del grejer när hon skulle sadla och så men annars var hon duktig.