2014-04-27 ? 15:04:39

Längesen...

Har ingen förklaring. Bara inte orkat bloggat. Skolan och en massa annat. What to say... Var ju upp till Sollefteå och hälsade på Sofia på påsklovet. Så himla skönt och välbehövligt att träffa människan. Hon hade inte lov förrän veckan efter så följde med henne till skolan en dag och träffade hennes kompisar och lärare (varav en lärare var jätteläskig). Jag blev ju tvungen att också jobba på hennes engelska lektion för att jag inte bara skulle sitta där. 
Fint väder börjar det bli ute också. Hade ju varit kul om man slapp sitta inne och plugga, eller om kompisarna kunde bo närmare så man slapp planera för att träffas. Just nu vill jag bara vara med kompisar, sola, äta gott och chilla. Kan inte alla bara flytta hit tack! 
Ridningen igår var helt underbar. Vi red ut i skogen på stigar och vädret var perfekt, soligt och varmt. Hästen jag red (Kalle) var jätteduktig. Han blev skrämd någon gång bara (över typ ingenting??) och när det kom några på crossar blev han mest spänd och spetsade öronen men skänklade på försiktigt och pratade lugnt med han så det gick bra. 
Kattungar har vi, 9 stycken. De är till salu så hojta till om ni är intresserade eller om ni känner någon som är.
 
 
 
 
"Dear friends in higher places, carry me away from here"
2014-04-07 ? 10:52:07

Skäggagam

Skäggagamer är coola djur. Men jävligt svårt att placera ut i vilken kategori inom födosöksbeteenden dem ska vara (finns 11 st, t.ex. köttätare, bladätare, fruktätare, gräsätare m.m. ). De är alltså allätare och äter typ bara animalisk föda när de är unga men när de blir äldre övergår dem till att mestadels äta grönsaker(??). Borde ju vara inom köttärare de går eftersom de äter insekter men ändå. Suttit seriöst i 2 timmar i ett försök att komma på det. Hjälper ju inte att läraren är på semester heller. What to do?? Varför har jag ens en blogg. Skriver bara när jag känner för det och vet vad jag ska skriva om men det blir typ 2 gånger i månaden eller nåt. Så onödigt, tror ingen bryr sig direkt om jag bloggar eller inte så lika bra att stänga ner den antar jag. Men men, apropå sengångare och flygande ekorrar, vi får väl se i framtiden vad som händer. 
Euw.
 
2014-04-06 ? 22:04:26

Long time, no see

Om man ändå kunde flyga, livet skulle vara så mycket lättare. Som en fiskmås, bara glida runt och skita på folk.