2014-03-15 ? 18:33:46

Horsies

Eyyy, red ut idag. Gick la bra, red ju med ridgruppen så ibland blev det att en häst blev rädd och alla andra reagerade med. Men det var kul, lite roligt när det händer saker ibland faktiskt. Det kan ju inte gå helt perfekt varje gång man rider.
Wilma red några timmar efter mig och hon var jätteduktig. Hon har utvecklats så mycket sen hon bytte ridgrupp. Hon hade dock typ fulaste hästen. Jk, han är jättesöt.
Mitt marsvin är son till satan. Så elak.




2014-03-14 ? 12:09:00

Nostalgi film

Måste se Jönssonligan någon dag. Så längesen, så nostalgisk film. Kollade typ hur mycket som helst på dem filmerna när jag var mindre. Så dålig men ändå så bra. 
Dynamit Harry asså, så grym.
 
2014-03-13 ? 22:07:05

Amazeballs

)
2014-03-12 ? 10:18:00

Trollet står kvar på datorn

 
2014-03-10 ? 12:31:00

Säg det till alla jag är på väg

Hola!
Var ut och gick igår i det vackra vädret. Det var också Sofias sista dag i Gävle. Hon är nu uppe bland trätopparna i Solle. Ska snart göra té tänkte jag, blir alltid sugen på té när jag bloggar, I wonder why...
Anyway, stannade hemma från skolan idag då jag inte mådde så bra. Tänkte då passa på att blogga och plugga en del. Så är det någon som är duktig på minoritetsspråk eller djurvälfärd, plz hjolp mig. Orkar inte, kan ingenting dör snart rip......
 
 
 
Hej då people, vi ses i nangiala.
2014-03-10 ? 10:38:00

"för sent för vin, för sent för kärlek ren som snö"

Musik som lyssnas på just nu...
 
 
 
 
 
 
 
2014-03-07 ? 18:54:42

Trollet som står på datorn

Update on life......
Har väl gjort en hel del sen sist jag bloggade. Inte bloggat sen helgen innan lov. Orkar inte berätta allt så ni får leva er in i eran fantasi om vad jag gjorde. Kanske jagade jag ankor runt dammen? Eller gömde jag mig i kakburken? I dunno.
Jag var hem till Ev under lovet iaf. Vi red på några travare på hennes och Amadeus praktik, så söta hästar. Sen åkte jag hem till Ev igen och red på hennes häst Misty. Så himla söt och duktig häst. Red barbacka och failade totalt när jag travade. Råkade hamna snett och ramlade av så jag hamnade framför henne. No worries folks, jag överlevde. Min ena hand hamnade under hennes hov och kände ingenting så jag tänkte bara "äh, jag känner inget så det är lugnt". Så där låg jag och typ asgarvade i 10 sekunder innan jag kom på att det kanske vore bra att ta bort handen. Misty är ju så duktig så hon stod still där och tyckte nog jag var väldigt dålig, lol. 
 
Apropå trollet som står på datorn så är den jätteläskig (nej jag skojade inte, det står faktiskt ett troll på min andra dator). Den är väldigt liten men vet aldrig vad för hemska demoner som finns i den. Plz hjolp!
You need some red nail polish? Synd för dig då!
Misty och jag
Angelina och jag, så fin häst.
Gullplutten Lennart!
 Just det, jag har ju skaffat marsvin också. Hozier heter han.